امروز شنبه 08 اردیبهشت 1403 http://students.cloob24.com
0

دانلود نمونه سوال آزمون ریاضی پایه دوم دبستان

برای دانلود فایل ابتدا روی دانلود فایل کلیک کنید سپس در صفحه جدید روی دریافت لینک دانلود کلیک کرده و بعد دانلود فایل رو بزنید.

0

نحوه ی تشخیص (ِ  ربط) یا (     ~   ه، اِ  آخر چسبان و اِ  آخر تنها در پایان کلمات)

کدام (اِ) در پایان کلمات به کار می رود؟ «ِ ربط» یا   «         ه»

ِ ربط یا مالکیت (ِ منتظر) مانند: دست ِ............، دندانِ........... است که در هر صورت منتظر کلمه ی بعدی هستیم.

بسیاری از دانش آموزان در نوشتن صدای «اِ» در انتهای کلمه دچار مشکل می شوند یعنی واژه های (اصحابِ، دیدن ِ، دوست ِ، برای ِ، کیفِ و....) را اشتباهاً به صورت (اصحابه، دیدنه، دوسته، برایه، کیفه، و....)            می نویسند و برعکس واژه های (بنده، خسته، آماده، رفته،دانه و...) را به صورت (بندِ، خستِ، رفتِ، دانِ و...) می نویسند.

اخطار:

بسیاری از آموزگاران  سعی می کنند با بیان و شرح وتوصیف «اِ» مالکیت، مضاعف  مضاف الیه، نسبت، صفت و موصوف وامثال آن به دانش آموزان، نوشتن  آن را آموزش دهند. این روشها، دانش آموزان را به ویژه  در سال های اول ودوم  دبستان بیشتر سر در گم می کند. زیرا رشد ذهنی آنان هنوز  به آن درجه نرسیده  که مفاهیم یاد شده را درک کنند وتفاوت آن اصطلاحات را دریابند و به هنگام نوشتن دیکته سریعاً به کار ببندند

تجربه های زیادی که برای رفع این اشکال صورت گرفته، نشان داده است که روش زیر سریع تر از هر روشی، کودکان را به د رست نویسی سوق می دهد، ابتدا با لحنی خوب وصمیمی از کودکان می خواهیم که به ما گوش کنند، سپس به این طریق عمل می کنیم:

 بچه ها ببینید، من برای شما کلماتی  را نام می برم: بعضی از این کلمه ها طوریست که وقتی من بیان کردم شما منتظر کلمه ی دیگری  نِمی مانید  مثلاً وقتی می گویم (خانه، نامه، شانه، خامه و....) شما متوجه می شوید که اسامی  چیزهایی را گفتم که منتظرِ  کلمه ی بعدی نَخواهید بود.. اما گاهی نیز کلماتی را می گویم که شما منتظر می مانید  که ادامه دهم، زیرا آن کلمه به تنهایی، مقصود مرا نِمی رساند مثلاً (کلاسِ،مدادِ، قندانِ، کفشِ، دانش آموزِ، آموزگارِ، و....) در این گونه کلمات شما منتظرید که من ادامه دهم. مثلاَ بگویم (کلاسِ اول، مدادِ امین، قندان ِسفید، کفشِ قرمز، دانش آموزِ خوب، آموزگارِ مهربان و....)

حالا بیایید یک بازی انجام دهیم:

حالا  این دسته از کلمات را مخلوط به کار می برم، هر وقت بعد از گفتن کلمه ام منتظر کلمه ی دیگری بودید دستهایتان را بالا ببرید  واگر نیازی نبود که منتظر کلمه ی دیگری بمانید دستهایتان پایین باشد.

خوب حالا کلمات را می گویم (کلاس ِ، معلّمِ، مدیرِ، مردِ، ساده، خامه، دانه، کتابِ، رنگِ، چاله و....)

منتظر کلمه ی بعد ی می مانید

منتظر شنیدنِ کلمه ی بعدی نیستید.

 کلاسِ...، مُعلّمِ،...، مردِ

 ساده – خامه – دانه – چاک

کتابِ....، مدیرِ.....، رنگِ

بعد از یکی دو جلسه که این بازی را انجام دادیم به آن ها فقط یک قاعده را آموزش می دهیم. می گوییم هر وقت بعد از تلفظ کلمه شما منتظرِ کلمه ی دیگری بودید با این «ِ» آن را بنویسید واگر منتظرِ کلمه ی دیگری نَبودید با «   ~ ه » آن را بنویسید تا کلمه کامل شود.

 منبع: کتاب درمان اختلالات یادگیری دردرس املاء-دکترمصطفی تبریزی

0

این دفتر کار در خانه ریاضی شامل تمرینهای تمام کتاب هست...

همانطور که میدونید تعیین تکالیف ریاضی برای دانش آموزان جهت انجام در منزل، علاوه بر اهمیت بالایی که دارد، کار بسیار وقت گیر و دشواری است و هر آموزگار برای طراحی یک برگه تکلیف ریاضی می بایست حدود نیم ساعت تا یک ساعت و شایدم برای بعضی ها بیشتر وقت بزارن و این باعث میشه خیلی ها تمایلی برای طراحی سوالات ریاضی بصورت جذاب و کامپیوتری رو نداشته باشن. و یا اینکه برخی روزها این کار رو انجام بدن و بعضی روزها هم وقت نشه و یا حوصله این کار رو نداشته باشن.

دفتری که در پیش رو دارید نیاز این دسته از همکاران رو که فرصت تهیه سؤالات ریاضی رو ندارن برطرف می کنه و به شکلی طراحی شده که آموزگار میتونه بعد از آموزش هر کدوم از مباحث درسی تمرین مورد نظر رو از این دفتر، برای دانش آموزان مشخص کنه تا اونها در منزل تمرین ها رو حل کنند.

این دفعه بر خلاف دفتر کار فارسی اول دبستان که بصورت سیاه و سفید طراحی کرده بودم، این دفتر رو بصورت کاملا رنگی آماده کردم که جذابیت بسیار بالاتری رو برای دانش آموزان داشته باشه و البته همکارانی هم که بخوان سیاه و سفید چاپ کنن هیچ مشکلی نداره و به شکلی درست کردم که حتی رنگها رو هم تشخیص بدن (یعنی نوشتم چه رنگی کنن) و کیفیت چاپ بالا خواهد بود.

برای هر فصل چند تمرین از هر موضوع قرار دادم و در پایین هر صفحه هم یه موضوع جذاب مثل معماهای ریاضی، رسم شکل، رنگ آمیزی، لطیفه و... قرار دادم که برای تنوع بخشی به دفتر کار میتونه برای دانش آموزان بسیار جالب باشه.

پس ویژگی های این دفتر کار در خانه ریاضی عبارتند از:

- تمرین های آماده از هر موضوع درسی به تفکیک فصل های کتاب

- رنگی بودم تمام صفحات و راهنمایی برای نحوه رنگ آمیزی

- استفاده از مطالب جذاب و متنوع در پایین هر صفحه

- آموزش نوشتن اعداد انگلیسی در پایین صفحات (در کنار شماره هر صفحه علاوه بر عدد فارسی همان عدد بصورت انگلیسی هم نوشته شده)

- قرار دادن جدول اعداد 1 تا 100 بر روی جلد پایانی که دانش آموزان پایه دوم ابتدایی می بایست خیلی از اون استفاده کنن تا بتونن اعداد رو از 1 تا 100 و یا برعکس از 100 تا 1 و یه 5 تا 5 تا و یا 10 تا 10 تا و به شکل های مختلف بخونن (یعنی همیشه این باهاشونه و مرتب استفاده می کنن)

- و...

امیدوارم که برای شما هم بتونه مفید باشه. موفق باشید و پیروز...

برای مشاهده قیمت و خرید دفتر کار ریاضی دوم ابتدایی اینجا کلیک کنید

نکته 1: برای چاپ دفتر هر برگ رو به ترتیب شماره برگها که بصورت پی دی اف هستن و بصورت پشت و رو چاپ کنید.

نکته 2: برگه های این دفتر با اندازه A4 درست شدن که بعد از منگنه کردن بهتره روی اونها رو چسب بزنن که بعد از باز کردن بچه و استفاده زود خراب نشه (اونایی که مایه دار هستن که فنر میندازن)

0

اگر دنبال یک سری تمرینات و سرگرمی های ویژه برای کودکان پیش از دبستان هستید روی تصاویر زیر کلیک کنید.

کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید

کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید

کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید

کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید

کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید

کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید کلیک کنید

کلیک کنید کلیک کنید

0

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه پلاستیکی با سوراخ هایی در فواصل معین
در این فعالیت روبان هایی با عرض یک سانتی متر در اختیار بچه ها قرار می گیرد که انتهای آن گره خورده است. کودک به سلیقه خود شروع به عبور دادن روبان از سوراخ ها و ایجاد نقش های دلخواه می کند. در این فعالیت هماهنگی دست و چشم و تقویت مهارت های ظریف حرکتی مورد نظر است.

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه ی توری شکل
در این فعالیت کودک با چشم بسته یا باز بوسیله روبان های پارچه ای و عبور دادن آن ها از بین خانه های توری ماهیچه های کوچک دست خود را تقویت کرده و به هماهنگی بصری دست می یابد. این توری بخاطر وضعیت قرار گرفتن خانه ها در کنار هم برای شکل سازی نیز مناسب است. به عنوان مثال برای نوشتن اعداد با روبان، ایجاد اشکال هندسی و حروف الفبا کارایی دارد.

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه میخی
در این فعالیت از میخ های رنگی با ته پلاستیکی استفاده شده است که بر روی یک صفحه چوبی با فواصل معین و منظم چیده شده اند. کودک در این مرحله با کش های پلاستیکی خلاقیت خود را پرورش داده و ضمن تقویت مهارت های حسی و حرکتی خویش به پرورش تخیل خود نیز می پردازد.

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه لمسی
در این فعالیت اقلام مختلفی با در نظر گرفتن موارد مختلفی از جمله نرمی، زبری، صافی و... روی یک صفحه چیده شده اند. کودک با لمس موارد مورد نظر به تفاوت جنس اشیا پی برده و به تقویت حافظه خود می پردازد. می توان از کودک خواست که با چشم بسته به لمس اقلام بپردازد و حدس بزند که چه چیزی را لمس کرده است. در این فعالیت همچنین کودک با جنس برخی چیزها مانند سنگ، چوب، فلزها و... نیز آشنا می شود.

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه مسیر هوشمند
در این فعالیت بر روی صفحه مسیرهای خاصی به صورت برجسته در نظر گرفته شده است و از کودک خواسته می شود که با چشم بسته هر کدام از اشکال هندسی ساخته شده را با ردیابی درست مسیر به مقصد برساند. نقشی که این فعالیت در توسعه مهارت های ظریف حرکتی دارد بر هیچکس پوشیده نیست.

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه مغناطیسی
در این فعالیت با استفاده از نوارهای آهنربایی باریک بر روی تابلو خطوطی به صورت مختلف شکسته، صاف، مواج ایجاد می شود و کودک با چشم بسته و بوسیله قدرت لامسه انگشتان خود مسیر را تشخیص داده و اشکال را به سمت مورد نظر هدایت می کند. به عنوان مثال به کودک گفته می شود که کفشدوزک را به توت فرنگی برسان.

www.bandarstudents.blogfa.com

صفحه شطرنجی مغناطیسی
در این فعالیت یک صفحه شطرنجی و نوارهای مغناطیسی در اندازه هایی متناسب با ضلع مربع های صفحه، در اختیار کودک قرار می گیرد و کودک به شکل سازی می پردازد.

www.bandarstudents.blogfa.com

فعالیت بافندگی
در این فعالیت کودک با رشته نخ هایی که در اختیار دارد شروع به بافتن می کند. نمونه بافتنی هم در اختیار کودک قرار می گیرد تا کودک بتواند خلاقیت خود را بکار گیرد و برای رسیدن به هدف اصلی تلاش مضاعف داشته باشد.

www.bandarstudents.blogfa.com

فعالیت کیسه لمسی
در این فعالیت ابتدا معلم مواد مختلفی از قبیل سنگ، شن، دانه های حبوبات و... را انتخاب کرده و به کودکان نشان می دهد. سپس آن ها را درون کیسه هایی قرار می دهد و از آنها می خواهد با لمس کردن به ماده درون آن پی ببرند.

www.bandarstudents.blogfa.com

فعالیت جعبه صدا
در این فعالیت جعبه های کاغذی با مواد مختلفی از قبیل دانه های حبوبات، دکمه، گیره های کاغذی و... در اختیار کودک قرار می گیرد و کودک با تکان دادن ان و گوش دادن به صدای ایجاد شده به شناخت ماده مورد نظر می پردازد. این فعالیت علاوه بر تقویت مهارت های حسی در کودک به تقویت حافظه شنیداری وی نیز می پردازد.

0

من چند نمونه جدول شگفت انگیز برای دخترم که امسال کلاس اول هست آماده کردم. جدول های شگفت انگیزی که تا این وقت از سال خوانده اند به اشکال هندسی و خانه های رنگی محدود شده است. در جدول هایی که آماده شده است از اشکال مختلف مورد علاقه دخترم استفاده شده است که هم علاقه به نقاشی اش مورد توجه قرار گرفته و هم هدف اصلی کار با این جدول ها. درجه سختی این جدول ها کمی بالاتر از کتاب است ولی برای رشد ذهنی بچه ها خیلی عالی است. نمونه هایی از این جدول ها را در زیر مشاهده می کنید.

www.bandarstudents.blogfa.com www.bandarstudents.blogfa.com

www.bandarstudents.blogfa.com www.bandarstudents.blogfa.com

در صورت تمایل نه تصویر از این گونه جدول ها را که در فالب یک فایل RAR قرار داده ام از اینجا دانلود کنید.

نمونه های دیگری از جدول های شگفت انگیز هم هست که در آن ها اجزا جدول به صورت مشخص در زیر جدول درج گردیده است. می توان خانه های آن با قیچی برش زده و با چسب در محل مورد نظر چسباند.

www.bandarstudents.blogfa.com www.bandarstudents.blogfa.com www.bandarstudents.blogfa.com

در صورت تمایل می توانید این جدول های شگفت انگیز را هم از اینجا دانلود کنید.


0

برای دریافت فایل مربوط به تکلیف پایان این هفته کلاسی ما اینجا را کلیک کنید.

0

برای دانلود تکلیف هفتگی این هفته از کلاس ما اینجا را کلیک کنید.